Χρόνοι Παράδοσης

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο epyxida.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 14.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 2-3 μέρες στις κύριες πόλεις της Ελλάδος.
Για τις υπόλοιπες περιοχές, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 5 εργάσιμες ημέρες.
Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται κατά περίπτωση και εκτιμάτε ότι μπορεί να φτάσει και τις 7 εργάσιμες ημέρες.
Οι παραδόσεις εκτελούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα υπάρξει έξτρα χρέωση.
Για παραγγελίες με προϊόντα που τυχόν δεν είναι διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Aποστολές στην Ελλάδα

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται παρακάτω:

Κιλά Κόστος Τρόπος Αποστολής Δωρεάν Μεταφορικά για Αξία Παραγγελίας άνω των
0-3 3.40 € Πόρτα Πόρτα (Courier) 30 €
3-7 4.90 € Πόρτα Πόρτα (Courier) 60 €
από 7 10 € Μεταφορική 85 €

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ! 
Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Η προσφορά της δωρεάν / πολύ χαμηλού κόστους αποστολής μπορεί να διακοπεί, ή να διαφοροποιηθεί -ανά πάσα στιγμή- χωρίς προειδοποίηση.